Keukenschorten en koksmutsen

Of je nou een prachtige keuken hebt, of het moet doen met een drie-pits  gasstelletje in een studentenhuis, een keukenschort is altijd handig om te hebben, en dus om kado te geven.    en....een leuk uitgangspunt om iets mee te delen over de kookkunsten (of het ontbreken ervan)  van de drager.

                                                                           

Hier vindt je een flink  aantal grappige teksten, voor heel veel soorten en maten koks . En of je nou een ster bent in de keuken of er helemaal niets van bakt;  voor iedere kok hebben we wel een leuke tekst. De schorten  zijn van mooie  stevige katoen, ze zijn lekker ruim gesneden en passen dus iedereen en ze hebben ook nog eens een handige opbergzak.

We hebben ze in 4 kleuren: wit , zwart antracietgrijs en muisgrijs. De witte kosten € 15.95, de grijze en zwarte worden bedrukt met witte letters en zijn door deze druktechniek een stukje prijziger, maar wel erg mooi. En... minder besmettelijk.

Bij de female schortjes vindt je hippe. eigentijdse teksten die je op diverse leuke kleuren schortjes kunt laten printen.

Je mag bij iedere tekst zelf kiezen of je het lettertype van de voorbeeldfoto leuk vindt of zelf een keuze maken uit de vele lettertypes die er zijn. Zo maak je je schort helemaal naar jouw wens.

Wil je liever zelf een leuke tekst verzinnen ?

Geen probleem, scroll door naar de onderste knoppen, daar kun je zelf een tekst opgeven.

Wil je ook nog een foto erbij ?  Ga dan naar www.Printkado.nl, voor €19,50 kun je daar je schort helemaal zelf indelen en  een foto erop is geen probleem.