Levertijd en kosten

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Uitzonderingen:

Bij 'vooraf betalen wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard.

Ophalen in Leiden.

Je kunt het i.v.m. de corona maatregelingen tijdelijk ophalen aan de deur (met mondkapje) van de winkel in Leiden tussen 11.00 en 14.00 uur. We geven het indien daarvoor gekozen is ingepakt als kadootje aan je af. Er bevindt zich een bel naast de deur.

Brievenbuspakje

Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Deze worden door postnl in de brievenbus afgeleverd. Je ontvangt in de avond een track and trace code waarmee het pakje gedeeltelijk traceerbaar is. Omdat brievenbuszendingen door postnl de laatste tijd helaas niet meer altijd de volgende dag geleverd worden, raden we je aan om rekening te houden met een paar dagen dat het onderweg is. Heb je spoed met je bestelling kies dan voor 'pakketdienst'.

PakketdienstWe verzenden het pakket met postnl. Aan het eind van de dag ontvang je een track and tracecode  waarmee je het pakket kunt volgen.
Voor meer informatie over de bezorging van postnl kun je hier klikken.

 

 

‚Äč