Houten scrabble letters

Deze sloophouten ruwe letters geven een heel leuk vintage sfeertje aan de kinderkamer. Zet ze op een handig bij te bestellen plankje  of bestel ze met gemonteerde ophanghaakjes, dan kun je ze aan de deur van het babykamertje hangen.

Je kunt bij ons kiezen uit een aantal hippe kleurenmixen, kijk welke tinten je mooi vindt, kies het aantal letters, en wij stellen zo een mooie naam ervan samen.

Meest gekocht zijn de lettertjes van 6 x 6 cm, deze staan ook op de voorbeeld foto's, maar als je dit te klein vindt kun je ook kiezen voor de grotere versie : deze zijn 10 x 10 cm.

(Als je een naam hebt die niet langer is dan 6  letters, en je wil graag de grote letters, kun je daarvoor ook een plankje bestellen.)

Sommige kleuren zijn beperkt leverbaar, als jouw letters niet in de kleur aanwezig zijn nemen we iets wat er op lijkt en dezelfde sfeer geeft.

Naturel is er altijd, evenals oranje/rood of  mint/blauwe/groene tinten. Schaars zijn wit, roze, paars ,grijs. Alle letters zijn ruw, geen letter is hetzelfde en het is juist de bedoeling dat ze een beetje rommelig zijn, dit versterkt het retro-gevoel bij dit artikel.

Als je de grote maat letters besteld heb, en je wil ook een plankje erbij, kies dan voor het plankje voor de grote letters.

Naturel scrabble letters

Happy seventies scrabble letters

Vintage lichte kleuren scrabble letters

Vintage felle kleuren scrabble letters

Purple met naturel scrabble letters

Pink met naturel scabble letters

Industrial met zoveel mogelijk kleuren

Industrial met naturel scrabble letters

Naturel met grijs en wit scabble letters