Kussensloop

 

Wij hebben heel veel kussenslopen voor je verzameld en verzonnen met een lieve, ontroerende, grappige of beetje ondeugende tekst , een leuk kadootje om te geven en natuurlijk ook altijd handig om te krijgen ! 

Er zijn teksten over moeders en vaders, over dromen, over snurken, over de liefde, over je leeftijd, om een beetje mee te pesten of juist om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft...

Je mag helemaal zelf kiezen welke soort letter jij leuk vindt voor jouw favoriete tekst,( maar als je die van het voorbeeld helemaal prima vindt, scroll je meteen door naar beneden en klik je op "zoals in het voorbeeld". )

Zie je er bijvoorbeeld 2 en denk je dat is leuk om als een setje kado te geven, kun je ze zo beide dezelfde letter geven zodat het meteen een eenheid wordt. Leuk idee toch ?

Onder de "kussensloop-sets" button vind je trouwens ook ontzettend grappige kussenslopen die eigenlijk een setje vormen en zo een hartstikke leuk kadootje worden voor een huwelijk, samenwonen, of voor koppeltjes die alweer hun zoveelste trouwdag vieren. Met een extra grote opdruk, en altijd leuk als kado verpakt.

Bij Tekstkado gebruiken we  alleen kwalitatief goede, zware katoenen slopen welke lekker zacht slapen. De slopen zijn ruim gesneden en passen om de standaard Nederlandse kussen vullingen van 60 bij 70 cm.

Weet je zelf iets leukers of wil je je liefje verrassen met een hoogstpersoonlijke tekst ? Dat kan allemaal - en nog veel meer (zoals een foto of een collage erbij laten printen) op onze andere website : www.Printkado.nl, hier kun je talloze producten vinden, waaronder ook kussenslopen, waarop je iets kunt laten printen. En... dat hoeft helemaal niet duur te zijn!


Kussensloop zo


Kussensloop ruspje


Kussensloop sheep


Kussensloop slaappillen


Kussensloop sleepie


Kussensloop sleepiehead


Kussensloop sweet dreams


Kussensloop teddyberen


Kussensloop together


Kussensloop tuurlijk


Kussensloop verspillen


Kussensloop verspillen


Kussensloop wake up


Kussensloop wow
Kussensloop slaapt mammie


Kussensloop zaagt